ZONGULDAK / KOZLU - Kargalar Ortaokulu

Haz

Kozlu Anadolu Lisesi müzik grubu öğrencilerimize konser verdi. 8. sınıf öğrencilerimizin mezuniyet törenini şenlendiren, tüm öğrencilerimize eğlenceli saatler yaşatan Kozlu Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Tayfun Kaş ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Haz

Rehberlik servisi  8. Sınıf öğrencilerimize sınav öncesi motivasyon etkinliği gerçekleştirdi. LGS sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Okul Sağlığı görevlileri tarafından okulumuz öğrencilerine Kırım Kongo kanamalı ateşi ve kene ısırması hakkında bilgi vermek amacıyla eğitim semineri verilmiştir.

May

Galatasaray Lisesi öğrencileri Kozlu Esenköy 15 Temmuz Ortaokulu'nda; Edebiyat Kulübü, Fotoğrafçılık Kulübü, Tiyatro Kulübü, Dans ve Halk Oyunları Kulübü, Müzik Kulübü, Plastik Sanatlar Kulübü, Sinema Kulübü, Robotik Kodlama Kulübü alanlarında 5 gün boyunca çeşitli etkinlikler yaptılar. Biz de Kargalar Ortaokulu olarak 21 öğrencimiz ile bu etkinliklere katılım sağladık.

Galata Sanat kapsamında öğrencilerimize yatşattıkları güzel deneyimler için Galatasaray Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerine teşekkür ederiz.

Nis

ÇEDES Projesi kapsamında Değerler Eğitimi Kulübü önderliğinde Kargalar Ortaokulu olarak öğrencilerimizle ilçemizde ikamet eden depremzede aileler için ramazan kolilerimizi hazırladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okul kütüphanemizi yenileyerek okulumuza çok sayıda kitap bağışlayan ŞENKAL AİLESİ okulumuza konuk oldu. Aynı zamanda pilot olan Tolga ŞENKAL öğrencilerimizle sohbet ederek öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Öğrencilerimize içinden çıkmak istemedikleri güzel bir kütüphane kazandıran Tolga ŞENKAL ve eşi Seran Kefeli ŞENKAL'a teşekkürlerimizi sunarız.