ZONGULDAK / KOZLU - Kargalar Ortaokulu

Kargalar Ortaokulu

Kargalar Köyü Kozlu/ ZONGULDAK
Vizyon
Öğrencilerini kendilerine güvenen , sistemli düşünebilen , girişimci , çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen bireyler olarak yetiştirmek, onların ilgi alanlarının ve kişisel özelliklerinin ortaya çıkmasını sağlamak. Meslekleri tanıtmak ve seçeceği mesleğe uygun okul ve kurumlara yöneltmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda: Atatürk ilke ve inkılaplarını özümseyen, milli ve evresel kültür değerlerini değiştiren ve saygı duyan, kendilerine, ailelerine , topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan , başkaları ile iyi ilişkiler kuran ve planlı çalışma alışkanlığına sahip bireyler yetiştirmek.
Ulaşım
KARA YOLU İLE YAZ - KIŞ ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR. KÖYDEN KOZLU´YA SERVİS VEYA MİNİBÜS SEFERLERİ BULUNMAMAKTADIR. ÖZEL ARAÇLARLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
OKULUMUZ ZONGULDAK´ A 20 KM, KOZLU´ YA 15 KM MESAFEDEDİR.
Bilimsel Etkinlikler
2014-2015 TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı 2018-2019 TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı 2021-2022 TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı